Honderdduizenden eindgebruikers genieten tegenwoordig van de Oodrive Personal Cloud. Dankzij onze innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing hebben onze grote partners tal van nieuwe opportuniteiten kunnen grijpen.

De oplossing voor de grote digitale spelers

Innovatie onder eigen naam. Oodrive biedt een cloudtechnologie voor het grote publiek die gelijkloopt met de beste Amerikaanse oplossingen op de markt. Met de oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden Oodrive Personal Cloud biedt u gegarandeerd een dienst aan met een hoge toegevoegde waarde voor uw klanten. Onze oplossing kan geheel worden gepersonaliseerd in uw bedrijfskleuren voor een moderne digitale identiteit en integreert zich in uw waaier van producten en diensten.

Klantenbinding. De personal cloud beantwoordt aan de dagelijkse behoeften van het grote publiek. Telecomaanbieders hebben dat goed begrepen en implementeren persoonlijke cloudoplossingen in hun premium aanbod. Met Oodrive Personal Cloud genieten digitale spelers en dienstverleners van een oplossing met een krachtige opslagcapaciteit.

Terugkerende inkomsten. Een cloudoplossing onder een white label genereert nieuwe terugkerende inkomsten voor onze partners op de sterk groeiende personal cloud-markt. De technologie en het economische model van Oodrive Personal Cloud garanderen variabele kosten en een onmiddellijke ROI.

Meer informatie

De oplossing voor de grote digitale spelers

Geniet van een sterk groeiende markt

Geniet van een sterk groeiende markt

Het aantal digitale data groeit explosief. We hebben steeds meer digitale gegevens die opgeslagen en geordend moeten worden. Familiefoto’s, werkdocumenten, persoonlijke video’s… allemaal bestanden die we willen beschermen en bewaren.

Steeds grotere bestanden. Er komt steeds meer en steeds verder geperfectioneerde high-tech apparatuur op de markt, die zeer zware bestanden genereren. Zo staan er “GoPro” vakantievideo’s en foto’s in HD in het interne geheugen van onze apparaten.

Uw klanten zijn dus regelmatig op zoek naar nieuwe manieren om hun grote bestanden op te slaan en het is van cruciaal belang om aan deze noden te voldoen.

De cloud, een oplossing die op deze nieuwe behoeften is afgestemd. De cloudmarkt voor het grote publiek kent een sterke groei, met name dankzij Amerikaanse spelers die de cloud algemeen toegankelijk hebben gemaakt met het aantrekkelijke “freemium” model met weinig opslagcapaciteit. Inmiddels zoeken gebruikers beveiligde oplossingen met een hoge opslagcapaciteit van Europese spelers op het gebied van digitale producten, distributie en diensten.

Een hoogwaardige technologie voor het grote publiek

Een cloudoplossing onder een white label. Oodrive Personal Cloud stelt u in staat uw klanten een beveiligde en complete “sync & share”-oplossing voor te stellen voor de opslag, de synchronisatie en het delen van online bestanden.

Online opslag. Dankzij Oodrive Personal Cloud kunnen uw klanten alle bestandstypen (foto’s, video’s, audiobestanden en werkdocumenten) opslaan in een persoonlijke cloud, die de vertrouwelijkheid van hun gegevens garandeert.

Synchronisatie. De gebruikers kunnen al hun bestanden op al hun aangesloten schermen gebruiken en beheren: PC, Mac, tablets, smartphones en aangesloten TV’s (iOS en Android). Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om overal en op al hun apparaten permanent toegang te hebben tot hun digitale content.

Bestanden delen. In 2 klikken wordt het mogelijk zelfs de grootste bestanden of mappen te delen. Via hun mailbox of een link kunnen gebruikers hun bestanden delen met hun familie of vrienden.

Een hoogwaardige technologie voor het grote publiek

Privégegevens blijven privé

Privégegevens blijven privé

Hosting in Europa. Oodrive is een Europese onderneming en slaat de gegevens van uw klanten in Europa op. Daarom valt Oodrive Personal Cloud niet onder wetten die de privacy aantasten, zoals de Freedom Act, die alle Amerikaanse oplossingen regelt.

Eigendom van de gegevens. Vertrouwelijkheid van de gegevens vormt de kern van de Oodrive-oplossingen. Honderden grote bedrijven vertrouwen op Oodrive voor de beveiliging en bescherming van hun meest gevoelige gegevens. Oodrive Personal Cloud garandeert zijn partners en gebruikers de hoogste veiligheid voor hun gegevens. Onze algemene gebruiksvoorwaarden staan in voor het feit dat deze niet voor commerciële doeleinden aan derden overgedragen of doorverkocht mogen worden.

Gegevens op elk moment beschermd. Oodrive Personal Cloud biedt u de beste garanties op het gebied van veiligheid aan. De gegevens van de gebruikers worden zowel tijdens het delen als het opslaan versleuteld (SSL en 256-bits AES encryptie), zodat uw privégegevens privé blijven.