Compatibiliteit met al uw webapplicaties

Comfort en productiviteit. U hoeft maar één browser te beheren die zich aan al uw webapplicaties aanpast (Java of Flash). Een winstgevende oplossing die de productiviteit van de gebruikers verbeterd.

Flexibiliteit van uw werkstation. SmartBrowser ondersteunt zowel recente als oudere applicaties. De werking van uw werkstation wordt vereenvoudigd en de implementatie van nieuwe applicaties verloopt vlotter.

Een snelle Return on Investment. Een nieuwe configuratie wordt in een paar dagen ondersteund. Migratie- en ontwikkelingsprojecten hoeven niet meer beheerd te worden.

Lees meer over SmartBrowser

Compatibiliteit met al uw webapplicaties

Veilig surfen afgezonderd van uw werkstation

Veilig surfen afgezonderd van uw werkstation

Beveiligd surfen. Surf op het web in een compleet geïsoleerde virtuele ruimte. Krijg toegang tot het internet en uw applicaties op een uiterst beveiligde wijze.

Combineer mobiliteit en veiligheid. U hebt toegang tot uw applicaties en kunt op het web surfen in alle veiligheid en betrouwbaarheid, zelfs buiten het netwerk van uw bedrijf.

Vereenvoudig het gebruik. Met VirtualBrowser heeft u de zekerheid dat u veilig kunt surfen op het internet, ongeacht uw beveiligingsbeleid.

Lees meer over VirtualBrowser