• Delen
 • Met één klik
 • Grote bestanden
 • Sturen en ontvangen
 • Synchroniseren
 • Op al uw randapparaten
 • Offline toegang
 • Bestanden of volledige mappen
 • Beveiligen
 • Beheer toegangs- en bewerkingsrechten
 • Traceerbaarheid en controle
 • Bestanden delen als 'read only'

Een professionele oplossing voor elke gebruiker

Een professionele oplossing: Vele bedrijven delen hun bestanden met oplossingen die voor particulieren werden ontworpen. Deze tools zijn echter niet aangepast aan een professioneel gebruik en aan de bijbehorende beveiligingseisen
PostFiles is speciaal ontwikkeld voor de professionele sector: deze oplossing biedt vele functionaliteiten voor professionals, is gebruiksvriendelijk en zet de beveiliging van uw gegevens op de eerste plaats.

Voor elke medewerker: PostFiles wordt beheerd door aangewezen beheerders binnen het bedrijf en geïnstalleerd bij elke gebruiker, die daarmee een persoonlijke omgeving heeft om zijn bestanden te delen en te synchroniseren.

Volkomen geïntegreerd in het informatiesysteem van het bedrijf: Om de import van gebruikersgegevens te vereenvoudigen, kan PostFiles worden gekoppeld aan de meeste adres-bestanden van bedrijven en is SSO-authenticatie mogelijk. Dankzij het grote aantal API’s kan deze oplossing ook aan bedrijfsapplicaties worden gekoppeld, waardoor gebruikers deze oplossing vlot in gebruik kunnen nemen.

Een professionele oplossing voor elke gebruiker

Bestanden delen

Bestanden delen

Elk type bestanden delen: Met PostFiles kan u uw bestanden delen, ongeacht omvang of formaat, zonder rekening te houden met de opgelegde restricties van uw mailbox. Grote bestanden worden verstuurd in de vorm van een link: met één klik kan de geadresseerde de bijlage downloaden!

Bestanden en mappen eenvoudig delen: Om de oplossing aan te passen aan alle werkgewoontes, biedt PostFiles drie verschillende manieren om gegevens te delen.

Via internet: Deel uw bestanden en mappen en beheer de download- en toegangsrechten van de geadresseerde (tijdsduur, aantal downloads, wachtwoord, notificatie bij elke download, enz.).
Via uw mailbox: Dankzij de Outlook- en Lotus-plugins worden uw bijlagen automatisch in PostFiles-links omgezet.
Via een eenvoudige rechtsklik: Stuur rechtstreeks vanaf uw computer een e-mail met PostFiles-bijlagen zodat de geadresseerde de bestanden kan openen of downloaden.

Opslagruimte ter beschikking stellen: Met PostFiles kunt u uw contactpersonen toestemming geven om grote bestanden op te slaan in een opslagruimte waarvan u de toegang en de wijzigingen beheert (toegangsduur, bericht bij elke wijziging op het platform, enz.).

Synchroniseren

Uw bestanden altijd en overal beschikbaar: Met Postfiles kunt u uw bestanden op verschillende vaste en mobiele apparaten synchroniseren. U kunt ze vervolgens raadplegen, delen en wijzigen ongeacht uw locatie of internettoegang.

Een multidevice-oplossing: PostFiles is compatibel met de meeste besturingssystemen en webbrowsers en maakt het mogelijk toegang te krijgen tot uw documenten vanaf uw tablets, smartphones en computers. Updates van documenten worden automatisch op al uw toestellen gesynchroniseerd.

Synchroniseren

Veilig werken

Veilig werken

Deel en synchroniseer veilig uw professionele bestanden met Postfiles. Veiligheid en vertrouwelijkheid staan centraal met de Postfiles oplossing. De transfers worden versleuteld en de gegevens worden in lokale datacenters opgeslagen (België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland of Brazilië). Bovendien worden de verbindingen met het platform beveiligd met versleutelde wachtwoorden, OTP of een certificaat.

Traceerbaarheid en controle: Zowel voor gebruikers als beheerders biedt PostFiles geavanceerde traceerbaarheidsfuncties aan. U kunt uw bestanden in ‘read only’ versturen en de bewerking van de bestanden volgen (acties van de ontvanger, status van het gedeelde bestand: “actief/inactief”, enz.).
Met de beheerconsole kan de beheerder voor alle gebruikers gemeenschappelijke beveiligingsregels instellen en de activiteiten op het platform opvolgen.

Een speciale beveiligingsmodule voor mobiele applicaties: Met PostFiles kan de gebruiker zijn bestanden vanaf alle mobiele apparaten veilig beheren. De toegangsrechten en de beveiliging van de applicatie worden gecontroleerd door de beheerder van het platform die geavanceerde beveiligingsopties kan activeren (het gebruik van de beveiligingscode instellen, bepaalde functionaliteiten blokkeren (bijv.: “openen met”), op afstand gegevens wissen, cache-opslag verhinderen enz.).

Download de gedetailleerde Postfiles brochure

Postfiles data sheet