• Verzamelen
 • Mediabestanden
 • Per project of per klant
 • In een mediatheek
 • Samenwerken
 • Proefdrukken valideren
 • Met agentschappen en dienstverrichters
 • Lokaal of internationiaal
 • Verspreiden
 • Media en samenwerkers
 • Creatie van mini-websites
 • Traceerbaarheid

Multimediabestanden beheren en delen

Communicatieprofessionals hebben zeer uiteenlopende behoeften op het gebied van data zoals het delen van allerlei soorten mediabestanden, samenwerking met interne en externe partners en het maken van aantrekkelijke visuele presentaties.

MediaWaz is ontwikkeld en specifiek afgestemd op de activiteiten van communicatiebureaus (bureaus met een 360 graden aanpak, web, print, etc.), interne en externe communicatiediensten en mediabureaus.

Verzamelen van informatie en deze ter beschikking stellen in een mediatheek

Samenwerken met partners, klanten en externe dienstverleners

Verzenden van informatie voor de pers of medewerkers

Multimediabestanden beheren en delen

Een doordachte tool voor communicatieprofessionals

Een doordachte tool voor communicatieprofessionals

Specifieke functionaliteiten voor elke werkfase: MediaWaz biedt functionaliteiten voor het beheer van bestanden, van het aanmaken tot het archiveren. Ook het beheren van copyrights, goedkeuren van drukproeven, versienummering en bedrijfsgegevens zijn functies die specifiek ontwikkeld zijn voor de communicatieprofessionals.

Beheer uw merkimago: Het platform MediaWaz integreert de grafische vormgeving naar gelang uw keuze: stem de kleuren af op uw bedrijf, een klant of een project. MediaWaz houdt rekening met uw gehele brand management en is direct toegankelijk vanuit uw website of via een specifieke URL.

Aanmaken Press Rooms: MediaWaz is meer dan een standaard Digital Asset Management oplossing want de oplossing stelt u in staat om heel eenvoudig multimedia webpagina’s te ontwerpen voor een bepaald project of een bepaalde klant.
Of het nu gaat om de lancering van een product of een evenement, u kunt met slechts twee klikken uw creaties op een stijlvolle manier vertonen en ze uitwisselen met interne medewerkers, journalisten of dienstverleners.

Een platform dat het bestandenbeheer vereenvoudigt

MediaWaz is gebruiksvriendelijk en praktisch: U beschikt over templates en wizards die u door elke publicatiefase van uw documenten leiden. De applicatie Oodrive Mobile zorgt ervoor dat u, zelfs wanneer u onderweg bent, toegang hebt tot bestanden en deze kunt importeren, delen en synchroniseren.

Eenvoudig informatie delen: Dankzij de functies voor het beheren en online delen van bestanden deelt u in één klik omvangrijke media die bij het betreffende project of campagne horen.

Snelle voorbeeldweergave in HD: Dankzij een geavanceerde technologie beschikt MediaWaz over een online-voorbeeldweergave voor meer dan 300 verschillende bestandsformaten. U hoeft de bestanden niet te downloaden om reclamemedia of -beelden te visualiseren. Een krachtig streamingsysteem zorgt eenvoudig en snel voor een voorbeeldweergave van multimediabestanden.

Een platform dat het bestandenbeheer vereenvoudigt

Gecontroleerd informatie verspreiden

Gecontroleerd informatie verspreiden

Toezicht op toegang: Het platform stelt u in staat om toegangsrechten van online dossiers te beheren en om specifieke gebruikersrechten toe te kennen aan afzonderlijke personen om het uitwisselen van bestanden te optimaliseren.

Traceerbaarheid: Zowel het versturen van bestanden per e-mail als de aangebrachte wijzigingen door ontvangers zijn traceerbaar. U kan altijd nagaan welke bijlagen door wie en wanneer werden geupload of gedownload. Vervolgens kan u deze statistieken in Excel formaat exporteren.

Geïnternationaliseerde oplossing: Het platform MediaWaz is in elf talen beschikbaar en is ideaal om gegevens te delen binnen de communicatieafdelingen van internationale bedrijven. Het systeem zorgt voor een snelle uitwisseling van informatie. Tevens kunnen bureaus met internationale klanten op MediaWaz vertrouwen tijdens de samenwerking met andere landen.

Referenties