• Ter beschikking stellen
 • Juridische en financiële documenten
 • Strategische transacties
 • Vertrouwelijkheid
 • Beveiligen
 • Dynamic watermark
 • Digital Rights Management
 • Read only
 • Superviseren
 • Q & A
 • Instelbare rapportering
 • Toegang en raadpleging

Het delen van gevoelige informatie verbeteren en vereenvoudigen

Zeer vertrouwelijke documenten beheren: De oplossing DilRoom zorgt voor de beveiligde opslag van een groot aantal zeer vertrouwelijke juridische en financiële documenten en stelt deze gecontroleerd beschikbaar.

De productiviteit verhogen: Met DilRoom kunt u fysieke datarooms vervangen door virtuele datarooms; documenten zijn zo makkelijker toegankelijk en het delen is eenvoudiger. De informatie wordt voortaan bijgewerkt en aan alle gebruikers ter beschikking gesteld. Dit voorkomt stress en tijdverlies.

DilRoom garandeert voor iedere gevoelige transactie een vertrouwelijke uitwisseling van gegevens. DilRoom is speciaal ontwikkeld voor advocaten, auditororganisaties, M&A en innovatiemanagers… Met Dilroom kunt u het uitwisselen van gevoelige informatie, collectieve procedures, strategische partnerschappen, onroerendgoedtransacties, intrekken van fondsen, verkoop- en aankooptransacties van activa, verkoop van patenten enz. moeiteloos beheren.

Het delen van gevoelige informatie verbeteren en vereenvoudigen

Geavanceerde beheerfunctionaliteiten

Geavanceerde beheerfunctionaliteiten

De Q&A tool zorgt voor een dynamisch en compleet procesbeheer van Questions/Answers die kenmerkend zijn voor dit soort transacties. De beheerder bepaalt wie toegangsrechten tot de module krijgt en wie wijzigingen in het systeem mag doorvoeren. Hij kan vragen blokkeren, zelf beantwoorden of een vraag overdragen aan een expert.
Hij bepaalt eveneens de parameters met betrekking tot automatische meldingen, het maximum aantal vragen per contact en het aantal bijlagen dat bij antwoorden kan worden gevoegd.

Instellingen voor rapportering: DilRoom biedt een functionaliteit voor rapportering op maat. Hiermee kunt u onder andere analyseren welke groepen het meest actief zijn, welke documenten het meest worden bekeken en gedownload, wat er binnen Q&A gebeurt en wat de meest gebruikte zoektermen zijn. U kunt de weergave van rapporten aan uw voorkeur aanpassen en het aanmaken van dashboards is intuïtief. De beheerder kan rapporten op maat exporteren en nauwkeurig alle bewegingen in de dataroom opvolgen.

Gebruiksvriendelijk

De aanmaak van een dataroom en het toezicht hierop is heel eenvoudig. De beheerder wordt begeleid tijdens het installatieproces (import boomstructuur met automatische indexatie, import van contacten via een Excelbestand, keuze uit opties voor meldingen, parameters voor de module Q&A en beheer van gebruikers).

Gebruikers zullen DilRoom snel leren kennen. Dankzij de intuïtieve interface is er geen training nodig.

De installatie en het gebruik van DilRoom wordt begeleid door een meertalige premium support die beantwoordt aan de verwachtingen van veeleisende klanten. De gebruikers hebben toegang tot meerdere tools voor directe ondersteuning zoals individuele telefonische training, specifieke webinars en tools voor het beheren en volgen van support tickets.

Gebruiksvriendelijk

Volstrekt vertrouwelijk

Volstrekt vertrouwelijk

Op het DilRoom platform worden gevoelige gegevens gedeeld. Daarom hanteert Oodrive een maximaal beveiligingsniveau om de geheimhouding van klantgegevens te garanderen.

DilRoom beschikt over geavanceerde beveiligingsfuncties die een uiterst nauwkeurig toezicht op de documenten garanderen zoals het automatisch plaatsen van dynamische ‘watermarks’ op documenten bij online voorbeeldweergave, toezicht op de digitale rechten van bestanden (DRM – Digital Rights Management) en een ‘read only mode’.

De gedeelde omgeving van Dilroom is volledig ondoordringbaar en de opgeslagen informatie is dus uiterst beveiligd. De gebruikers kunnen niet achterhalen wie de overige gebruikers zijn want de toegang is volledig afgeschermd.

DilRoom garandeert een optimale beveiliging en de verscheidene mechanismen voor authenticatie en encryptie dragen hieraan bij: sterke authenticatie met elektronische certificaten of SMS, mogelijkheid om in één klik de toegang te blokkeren, bescherming van de sleutels van de versleuteling met behulp van passphrases die door de klant worden gekozen of middels HSM (Hardware Security Module) worden gegenereerd.
Bovendien worden alle gegevens op zeer veilige hostingsites gerepliceerd. Certificering conform ISO 27 001. Hosting geschiedt conform de lokale wetgeving inzake beveiliging en bescherming van gegevens en vindt, afhankelijk van uw locatie, plaats in België, Frankrijk, Brazilië, Duitsland of Zwitserland.

Download de gedetailleerde Dilroom Brochure

DilRoom data sheet