• Coördineer
 • Beroepsgroepen
 • Tijdens iedere projectfase
 • Ongeacht de locatie
 • Centraliseer
 • Digitale plannenbibliotheek
 • Grote bestanden
 • Aantekeningen
 • Vereenvoudig
 • Maken en opheffen van voorbehoud
 • Instrument voor goedkeuring
 • Voorbeeldweergave in elk formaat

Coördinatie van het gehele bouwproject

Het platform AirBuild is ontwikkeld om professionals in de bouw- en vastgoedgoedsector te begeleiden bij het delen van gegevens. Dit kan in elke fase van het bouwproject: tijdens het onderzoek, de offerteaanvraag, de raadpleging van bedrijven of de uitvoering.

De professionals in de bouw vormen een heterogene beroepsgroep. Sommige beroepen zijn aan een kantoor verbonden terwijl andere vakmensen op de werf werken zoals architecten, bouwmeesters, technische onderzoeksbureaus, controlebureaus, opzichters, uitvoerders en aannemers. Ondanks deze diversiteit hebben deze professionals gezamenlijke behoeften, namelijk het uitwisselen en behandelen van grote documenten die regelmatig bijgewerkt moeten worden.

Het samenwerkings- en uitwisselingsplatform voor grote bestanden AirBuild is dé oplossing die afgestemd is op de werkmethodes en de omgeving die de bouwwereld kenmerken. AirBuild bespaart tijd en voorkomt fouten doordat tekeningen en bouwwerfdocumenten in real-time worden bijgewerkt.

Coördinatie van het gehele bouwproject

Een platform dat specifiek ontwikkeld is voor professionals in de bouw

Een platform dat specifiek ontwikkeld is voor professionals in de bouw

Functies voor het delen van bestanden voor de bouw- en vastgoedsector: De documenten die in de bouw- en vastgoedsector gedeeld worden zijn groot en hebben een specifiek oorspronkelijk formaat (.dwg, .dwf, .dxf). AirBuild maakt het mogelijk om uw documenten online te organiseren, te bewaren en een voorbeeldweergave te tonen zonder software te installeren. Beschouw AirBuild als een digitale kast met tekeningen: u vindt de documenten eenvoudig terug dankzij de coderingsmodule die u de mogelijkheid biedt gepersonaliseerde zoekcriteria aan elk document toe te kennen.

Functies voor samenwerking tussen professionals in de bouw: U kunt direct op het platform een discussieforum instellen waar alleen de betrokken gebruikers toegang tot hebben. Elke opmerking wordt opgeslagen en is toegankelijk en zichtbaar voor iedereen. Vervolgens kunt u met behulp van een goedkeuringstool plannen goedkeuren en laten goedkeuren door degenen die bij het bouwproject betrokken zijn. Zo kunt u uiteindelijk maximaal 50 verschillende versies van hetzelfde plan archiveren.

Beheer uw merkimago: In enkele kliks maakt u met AirBuild een fototheek van uw bouwwerf. Met behulp van gepersonaliseerde webpagina’s kan u foto’s en video’s vertonen via een platform die de de kleuren draagt van uw bedrijf of project.

EasyOPR, een tabletapplicatie voor het maken en opheffen van voorbehoud

EasyOPR is direct aangesloten op de plannenbibliotheek en stelt u in staat om snel en vanaf uw tablet de bouwtekeningen goed te keuren.

Vanaf de werf kunt u eenvoudig, zowel online als offline, uw voorbehoud maken of opheffen. Om zaken te verduidelijken kunt u foto’s bijvoegen of een nadere toelichting geven. Er wordt automatisch een melding gestuurd naar de betrokken uitvoerders. Tevens ontvangt u een melding per e-mail indien een voorbehoud is gewijzigd.

Voor een optimale follow-up kunt u de AirBuild tools voor rapportering gebruiken. Hiermee maakt u real-time rapporten en hebt u de mogelijkheid om de resultaten te exporteren in Excel formaat.

EasyOPR, een tabletapplicatie voor het maken en opheffen van voorbehoud

Prestatie, Eenvoud en Beveiliging

Prestatie, Eenvoud en Beveiliging

Prestatie: AirBuild kan zonder beperkingen worden gebruikt door een oneindig aantal deelnemers. Om optimaal aan uw behoefte te kunnen voldoen, is de oplossing 24/7 beschikbaar. AirBuild garandeert een beschikbaarheidspercentage van minimaal 99,8%.

Eenvoud: Iedereen kan met AirBuild werken. De interface is gebruiksvriendelijk en vereist dus geen speciale training. Door de boomstructuur met bestanden en de verschillende taalversies zal de gebruiker snel met AirBuild kunnen omgaan. Of u nu werkt via de operationele module op uw tablet of vanaf het platform, AirBuild is geoptimaliseerd en gegarandeerd snel aan te leren.

Beveiliging: Dankzij een drievoudige versleuteling en een multisites back-up worden uw gegevens veilig gehost en gerepliceerd in onze gecertificeerde datacenters in het land naar keuze (België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland of Brazilië).
De gegevens die u in AirBuild plaatst, blijven uw eigendom en vallen bovendien onder de dekking van een financiële verzekering.

.

Download de gedetailleerde Airbuild brochure

AirBuild data sheet

Testimonials