• Hybrid Cloud-modus
 • Hiërarchische opslag
 • Lokaal
 • En in de Cloud
 • Onbeperkte opslagruimte
 • Ongeacht de omvang
 • Uitbreidbare capaciteit
 • Onbeperkt aantal bestanden
 • Innovatief
 • Vervangt de fileservers
 • Vervangt de NAS
 • Samenvoeging van opslag en archivering

Een opslagoplossing zonder beperkingen

Laat opslagbeperkingen achter u. Dankzij Software-Defined Storage beschikt u over een virtuele opslagruimte die toegankelijk is op uw netwerk. U bepaalt of de opslag lokaal plaatsvindt of bij Oodrive wordt gehost. Voor lokale opslag kunt u eenvoudig van opslagprovider of -technologie wisselen.

Zonder beperking van capaciteit. Met Active Circle en zijn ‘software-defined’ architectuur, vergroot u de capaciteit van uw opslag met enkele terabytes tot meerdere petabytes zonder dienstonderbreking. De datagroei in uw bedrijf wordt zonder moeite in de hand gehouden.

Elk type bestand, elke grootte. De meeste opslag- en archiveringssystemen kennen beperkingen. Met Active Circle kunt u elk type bestand opslaan en archiveren, zelfs bestanden met een grootte van enkele honderden gigabytes.

Een opslagoplossing zonder beperkingen

Bescherm en bewaar uw gegevens

Bescherm en bewaar uw gegevens

De gegevens worden beschermd. Uw bestanden worden automatisch gedupliceerd en op verschillende plaatsen bewaard. Ze worden beschermd tegen storingen, verlies of menselijke fouten.

Zij worden automatisch gearchiveerd. Met Active Circle zijn recente gegevens zonder wachttijd beschikbaar en oude gegevens worden automatisch op externe hardware of in de Cloud gearchiveerd, waarbij ze toegankelijk blijven. Active Circle voegt op deze manier opslag en archivering samen.

Op lange termijn. Active Circle controleert gedurende de hele levensduur van de bestanden automatisch en regelmatig hun leesbaarheid en de kwaliteit van de fysieke drager. U zult uw gegevens dus niet meer kwijtraken.

Verschaf uw gebruikers een eenvoudige toegang die altijd beschikbaar is

Eenvoudige toegang. Active Circle gedraagt zich als een virtuele NAS (bestandsserver). Gebruikers en toepassingen hebben eenvoudig toegang tot hun gegevens.

Altijd beschikbaar. Dankzij de redundante architectuur van Active Circle heeft u toegang tot uw bestanden zelfs bij serverstoringen. U verhoogt hiermee de kwaliteit van uw service.

Toegang via de media-interface. In aanvulling op de bestandsmodus biedt Active Circle een webapplicatie aan voor het beheer van zeer grote bestanden zoals afbeeldingen, video’s of andere multimedia gegevens.

Verschaf uw gebruikers een eenvoudige toegang die altijd beschikbaar is

Eenvoudiger beheer en lagere opslagkosten

Eenvoudiger beheer en lagere opslagkosten

Een hiërarchische opbouw van uw opslag om de kosten te verlagen. Met de hiërarchische opslag worden de bestanden op transparante wijze naar een goedkopere opslagruimte verplaatst. Er komt schijfruimte vrij voor uw nieuwste gegevens terwijl u altijd geniet van een geoptimaliseerde opslag.

Vereenvoudiging. De functies voor het beheer van uw opslag, archivering, replicering, back-ups en de transfer van bestanden zijn verzameld in één instrument dat zichzelf aanstuurt via strategieën. Uw beheer wordt hiermee radicaal vereenvoudigd.

Offsite onderbrengen. Met de hybride opslag bepaalt u welke bestanden u automatisch offsite in de Cloud wilt onderbrengen. Uw infrastructuren en administratieve lasten worden hiermee verminderd.

Functionaliteiten

 • Vergroting van de capaciteit

  Om de capaciteit te vergroten, kunt u ruimte toevoegen met fysieke schijven, Cloud of tape en de partities vervolgens aan de bestaande pools toevoegen. Deze operatie vindt plaats zonder dienstonderbreking.

 • Versioning

  Met de versioning-strategie kunnen bij wijziging van bestanden de verschillende versies worden bewaard. U beheert het aantal versies dat bewaard moet worden.

 • Bestanden delen

  Een share kan fysiek worden verdeeld maar blijft een unieke logische ruimte. Een technologie van verdeelde lock manager beheert de samenhang van de gegevens.

 • Integriteitscontrole

  Active Circle controleert de integriteit van elk bestand door handtekeningberekening MD5 of SHA-1 en vergelijking met het origineel.

 • Bescherming van gegevens door replicatie

  Elke verzameling van bestanden kan automatisch in verschillende exemplaren worden gerepliceerd, afhankelijk van het gewenste beschermingsniveau.

 • Verspreide opslag

  De servers (nodes) kunnen over verschillende locaties worden verdeeld. Alle nodes samen vormen een globale naamruimte, die Circle genoemd wordt. U heeft ongeacht van welk punt toegang tot uw gegevens.

 • Hiërarchische opslag

  De oudste gegevens worden naar pools verplaatst voor de archivering (schijf, band of cloud), waarna ze zichtbaar en toegankelijk blijven.

 • Hybrid Cloud

  Dankzij de hybride-modus, beschikt u over opslagruimtes in uw bedrijf en op de Cloud. U bepaalt de opslag- en copieregels tussen de twee ruimtes.

   

Download de gedetailleerde Active Circle Brochure

Referenties