Bescherm uw professionele gegevens ongeacht de structuur waarin u werkt

Bescherm en bewaar de gegevens van uw bedrijf: Uw data is cruciaal voor uw activiteiten. Daarom moet u in staat zijn om een incidenteel gewist of verloren bestand onmiddellijk te kunnen restoren. Bij een groter probleem zoals een crash of materiële schade, zal uw vermogen om uw gegevens te herstellen bepalen of en wanneer u uw activiteiten opnieuw kan opstarten.

Reken af met beperkingen: Oodrive biedt innovatieve back-upoplossingen aan die uw procedures en infrastructuur vereenvoudigen. De gegevens worden door Oodrive opgeslagen en kunnen gedeeltelijk bij u worden opgeslagen als u voor een hybride architectuur kiest. Zo verlaagt u uw administratieve werkdruk en verlicht u uw ICT-infrastructuur.

Verschillende oplossingen voor verschillende behoeften: De back-upoplossingen van Oodrive en de bijpassende support passen zich aan aan de grootte en noden van uw bedrijf, ongeacht de omvang van uw ICT-park.

Bescherm uw professionele gegevens ongeacht de structuur waarin u werkt

Oplossingen voor de archivering van uw data in uw bedrijf of in de Cloud

Oplossingen voor de archivering van uw data in uw bedrijf of in de Cloud

Bewaar uw gegevens. Om wettelijke redenen of omdat u ze in toekomstige projecten nodig zult hebben, verzamelt uw bedrijf in de loop van de tijd een aanzienlijke hoeveelheid gegevens. Het opbouwen van een duurzaam archiefsysteem is echter een enorme uitdaging. De Cloud-archiefoplossingen van Oodrive voldoen aan deze problematiek.

Vind ze eenvoudig terug. Omdat het van doorslaggevend belang is dat een bestand uit duizenden teruggevonden kan worden, heeft Oodrive vooral gewerkt aan de toegankelijkheid en de zoekfuncties. Dankzij zeer eenvoudige interfaces per bedrijfssector, kunnen de gebruikers hun gegevens gemakkelijk terugvinden en hergebruiken.

Verlaag de kosten. Studies tonen aan dat minder dan 2% van alle bedrijfsgegevens regelmatig wordt gebruikt. Uw opslagruimte is dus overladen met gegevens die gearchiveerd kunnen worden. Met Oodrive maakt u opslagruimte vrij, verlaagt u de kosten en brengt u een deel van uw infrastructuren extern onder.

Oplossingen

Back-up voor bedrijven

AdBackup biedt een brede waaier zeer goed presterende oplossingen aan om uw gegevens te beschermen ongeacht hun omgeving. De gamma garandeert een optimale beveiliging.

Back-up voor KMO's

AdBackup biedt KMO’s een efficiënte bescherming van hun gegevens aan om de continuïteit van de dienstverlening te kunnen garanderen in geval van ongeluk of crash. De kritische gegevens worden in streng beveiligde hosting-centers in Europa opgeslagen en gedupliceerd.

 

Archivering van gegevens

Dankzij Active Circle kunt u uw bestanden op lange termijn bewaren op een virtuele en toegankelijke opslagruimte op uw netwerk. Door de hybride architecture is het vermogen onbeperkt: oudere bestanden worden op de Cloud opgeslagen en de meest recente op uw netwerk. Al uw gegevens zijn bewaard en beschikbaar wanneer u ze nodig hebt.

 

 

WAAROM KIEZEN VOOR OODRIVE?

Eenvoud

 • Implementatie
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Beheer

Innovatie

 • Vele functionaliteiten
 • Optimalisering van de prestaties
 • Hybride architectuur

De Europese Cloud-specialist

 • Hosting en R&D in Europa
 • Technische support in België
 • Begeleidingsdiensten

Beveiliging

 • ISO 27001-gecertificeerde hosting
 • Encryptie van de gegevens
 • Beheer-instrumenten